← Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc
TINE LOC DE COMANDA SCRISA = Coconut Oil - Ulei de cocos
DA38590869 · közzétéve 24.07.2025 · lezárva 24.07.2025 · ettől: Render Com (Bucuresti)
417 lejodaítélt érték
417 lejbecsült érték
15411140-5CPV-kód
A mennyiség nem szerepel a nyílt adatokban. Az EM/SEAP export csak a megnevezést és az értéket tartalmazza; a mennyiség és az egységár csak a beszerzés SICAP-adatlapján szerepel, amely az e-licitatie.ro oldalon tekinthető meg.
Leírás a SEAP-ból
Uleiul de cocos este un tip de ulei extras din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos, cu o serie larga de utilizari, de la gastronomie si pana la industria cosmetica. In lume, productia anuala numara in jur de 3,5 milioane de tone, iar printre cei mai mari exportatori de ulei de cocos sunt state precum Filipine, Malaezia şi Australia.